Népszava

Egy lapszám ára az árusoknál
a terjedelemtől függően változó: 460-520 Ft

Éves előfizetőknek: 277 Ft

Előfizetési lehetőség

A Népszava szerkesztősége független, újságírói és szerkesztői a minőségi sajtó nemzetközi normáit követik. A lap kritikus a mindenkori hatalommal és szolidáris a társadalom hátrányos helyzetű csoportjaival – legyen szó kissebbségekről, vagy rászorulókról. A tolerancia kiemelten fontos érték a Népszava számára, épp ezért véleményoldalain a szerkesztőség értékrendjétől eltérő írások is helyet kapnak.

A Népszava hetente hatszor jelenik meg. Szerdán heti tévéműsorral egészül ki, pénteken a Nyitott mondat néven irodalmi melléklet kínál értékes plusztartalmat az olvasóknak. Szombaton két nyolcoldalas mellékletet is tartalmaz. Az egyik a Szép Szó, amely az 1936-ban Ignotus Pál és József Attila által alapított, hasonló nevű folyóirat hagyományait viszi tovább. A másik a  Visszhang, amelyet a 2018 decemberében megszűnt Vasárnapi Hírek szerkesztősége készít.

A Népszava internetes honlapja a hét minden napján folyamatosan érdemi tartalmat kínál, amely elérhető iOS és Android applikációval is. Követheti a Népszavát a Facebookon is – közel 45 ezren már ezt teszik.